foto: Jan van den Brink

foto: Jan van den Brink


De Firma en Consorten zijn vanaf 1 december 2014 tot 1 maart 2015 drie maanden in het Ketelhuis op het DRU terrein te Ulft. We zijn hier iedere dag tussen 6:00 en 18:00 uur, zes dagen in de week aan het werk.

We arbeiden aan onze nieuwe graphic novel getekend door Luc Onderbeke en geschreven door Jack Weijkamp, een expositie en andere schone zaken. Beeldend kunstenaar Marieke de Jong ontwerpt een Neerslagkast.
We houden u op de hoogte.

Vanaf 7 december is er iedere dag om 10:30 en 15:30 uur een optreden. Entree is vrij.

 

Jack Ketelhuis

foto: Stan Bouman

BOEi Industrieel Erfgoed is eigenaar van het Ketelhuis en stelt ons de ruimte om niet ter beschikking en levert de warmte in deze wintermaanden.BOEi Nationale Maatschappij tot Behoud, Ontwikkeling en Exploitatie van Industrieel Erfgoed 

Henny Heggeman schreef een boeiend artikel over het project in de Gelderlander.    http://www.gelderlander.nl/regio/achterhoek/theatermaker-gaat-3-maanden-lang-dagelijks-optreden-in-dru-1.4642581?ls=pl

Stan Bouman maakt een fotoreportage van het project!

 

Foto: Jan Besselink

Foto: Jan Besselink

foto: Jan Besselink

foto: Jan Besselink

 

 

Share